Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: José Luque Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23635
AS.Victoria-NZ Arkrektor 07 FC
532nz24 Tactiek Def2
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Hồng Đức geeft de bal voor. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Altoni is nu in balbezit. Altoni haalt uit met een fantastische trap. Szekér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal zonder na te denken. Chun Sing rent richting de bal. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grzybiński geeft de bal voor. Pękacz kopt de bal weg. Béky geeft een hoge lob. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó schiet op doel. Chauvin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Brecska met de inworp. Daar is Bánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Arkrektor 07 FC 0:1

34e minuut.
Varga rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gulyás zal de hoekschop nemen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Chauvin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chun Sing speelt de bal door. Daar is Chauvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Arkrektor 07 FC 0:2

37e minuut.
Galla geeft de bal voor. Varga is nu in balbezit. Pérez Jimenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Jimenez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Varga draait met de bal, schiet en ... Feiyue speelt de bal door. Pękacz heeft problemen om de bal te vangen. Bánó rent richting de bal. Bánó draait met de bal, schiet en ... Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 61%, Arkrektor 07 FC 39%.
AS.Victoria-NZ - Arkrektor 07 FC 0:2

48e minuut.
Brecska probeert naar een medespeler te passen. Bánó rent richting de bal. Chun Sing begaat een overtreding. Chun Sing krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Brecska rent richting de bal. Brecska passt de bal zonder na te denken. Gyánó geeft een hoge lob. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Chauvin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gyánó geeft een lange en hoge pass. Varga kan de bal niet met de borst controleren. Hồng Đức schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hồng Đức krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Brecska passt de bal zonder na te denken. Galla rent richting de bal. Galla passt de bal in één keer door. Bánó rent richting de bal. Bánó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galla passt de bal in één keer door. Gulyás met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluses komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartyla komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. Chauvin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tima probeert naar een medespeler te passen. Hồng Đức is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Arkrektor 07 FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 59%, Arkrektor 07 FC 41%.
AS.Victoria-NZ - Arkrektor 07 FC 0:3