Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Csikavan FC
Óindiai védelem Tactiek csete
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Moldenhauer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Bucki onderschept slim de pass. Bucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Csikavan FC 0:1

18e minuut.
Moldenhauer is nu in balbezit. März tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldenhauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Zubin met een snel genomen vrije trap. Sofian kopt de bal weg. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Vojtekovszki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Origi zal de hoekschop nemen. Sofian krijgt zijn hoofd ertegen. Kollega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maldini F.C - Csikavan FC 1:1

41e minuut.
Obal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi met een sublieme pass. Sofian is nu in balbezit. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Ballai probeert naar een medespeler te passen. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto begaat een overtreding. Parizotto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Szaber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordakiewicz met een snelle inworp. Ballai is nu in balbezit. Ballai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 55%, Csikavan FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maldini F.C - Csikavan FC 1:1

47e minuut.
Origi kopt de bal weg. Predeanu rent richting de bal. Obal rent richting de bal. Obal geeft de bal voor. Sofian krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bordakiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Csikavan FC 1:2

74e minuut.
Origi met een sublieme pass. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Gőz rent richting de bal. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
März is nu in balbezit. Moldenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Moldenhauer geeft de bal voor. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kollega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 46%, Csikavan FC 54%.
Maldini F.C - Csikavan FC 1:2