Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pannonhalma Replay Sephiroth01
nt 5-3-2 Tactiek 2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Novruzov is nu in balbezit. Sagan begaat een overtreding. Novruzov raakt geblesseerd tijdens het duel. Krawężnik met een snel genomen vrije trap. Novruzov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Krawężnik speelt de bal door. Daar is Gorostiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorostiaga met een sublieme pass. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga passt de bal in één keer door. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi passt de bal in één keer door. Dan geeft de bal voor. Gasparinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña geeft een lange en hoge pass. Vincze is nu in balbezit. Vincze draait met de bal, schiet en ... Held maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Sephiroth01 1:0

36e minuut.
Nientun geeft een hoge lob. Inworp. Dan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krawężnik geeft een hoge lob. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen. Gasparinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pannonhalma Replay 53%, Sephiroth01 47%.
Pannonhalma Replay - Sephiroth01 1:0

46e minuut.
Mozer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Podliński is nu in balbezit. Sznurowadło is nu in balbezit. Sznurowadło geeft de bal voor. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov schiet op doel. Gasparinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pannonhalma Replay - Sephiroth01 1:1

55e minuut.
Krawężnik geeft de bal voor. Novruzov rent richting de bal. Sagan begaat een overtreding. Novruzov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krawężnik wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Uña probeert naar een medespeler te passen. Bodí rent richting de bal. Bodí passt de bal in één keer door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lelov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dan met een snelle inworp. Krawężnik geeft een hoge lob. Novruzov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gasparinho trapt de bal weg. Riggione kopt de bal weg. Sagan rent richting de bal. Novruzov onderschept slim de pass. Novruzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sagan met een sublieme pass. Podliński probeert naar een medespeler te passen. Bodí rent richting de bal. Bodí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pannonhalma Replay - Sephiroth01 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pannonhalma Replay 56%, Sephiroth01 44%.
Pannonhalma Replay - Sephiroth01 2:1