Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Siófok Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27713
Siófok Csikavan FC
442+ Tactiek csete
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles met een sublieme pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki schiet op doel. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fernández Trelles probeert naar een medespeler te passen. Veress rent richting de bal. Veress geeft een lange en hoge pass. Bucki is nu in balbezit. Bucki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Csikavan FC 0:1

27e minuut.
Bucki kopt de bal weg. März rent richting de bal. März geeft de bal voor. Ballai heeft problemen om de bal te vangen. Ballai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pipek is nu in balbezit. Bucki onderschept slim de pass. Haberstroh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haberstroh krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ballai speelt de bal door. Haberstroh rent richting de bal. Bucki verovert de bal door een tackle van achteren. Bucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 53%, Csikavan FC 47%.
Siófok - Csikavan FC 0:1

49e minuut.
Veress passt de bal zonder na te denken. Ballai rent richting de bal. Ballai geeft een lange en hoge pass. Bucki rent richting de bal. Bucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Baas geeft een lange en hoge pass. Tsiolis kopt de bal weg. Gőz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Tukšenieks onderschept slim de pass. Tukšenieks speelt de bal door. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vojtekovszki onderschept slim de pass. Frei rent richting de bal. Frei geeft een lange en hoge pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki schiet op doel. Florescu bokst de bal weg.

82e minuut.
Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz geeft de bal voor. Bucki is nu in balbezit. Bucki haalt uit met een fantastische trap. Baas probeert de bal aan de voet te houden. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 49%, Csikavan FC 51%.
Siófok - Csikavan FC 0:1