Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Mirus Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26210
Mirus Fc Amazon FC
védelem Tactiek breki433
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Korányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojda geeft een lange en hoge pass. Gherboveţchi heeft problemen om de bal te vangen. Šovšić is nu in balbezit. Šovšić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hódosi probeert de bal met de borst te controleren. Korányi probeert naar een medespeler te passen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szumski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Skaliczky met een sublieme pass. Makrigiannis speelt de bal door. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić schiet op doel. Capote probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Amazon FC 1:0

20e minuut.
Skaliczky speelt de bal door. Hódosi is nu in balbezit. Hódosi geeft een hoge lob. Šovšić heeft problemen om de bal te vangen. Šovšić schiet op doel. Capote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Amazon FC 2:0

27e minuut.
Yanka met een sublieme pass. Korányi rent richting de bal. Wojda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojda krijgt een gele kaart. Korányi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Amazon FC 2:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trivellas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szirmay geeft de bal voor. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Szumski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirus Fc - Amazon FC 2:2

32e minuut.
Szirmay passt de bal zonder na te denken. Merati rent richting de bal. Yanka onderschept slim de pass. Yanka draait met de bal, schiet en ... Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szumski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Szumski speelt de bal door. Nozal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ... Szumski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dárday geeft de bal voor. Daar is Waksmundzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárday onderschept slim de pass. Dárday geeft de bal voor. Yanka springt en kopt de bal. Szumski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 52%, Amazon FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirus Fc - Amazon FC 2:2

47e minuut.
Wojda met een sublieme pass. Makrigiannis is nu in balbezit. Szirmay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szirmay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Szumski rent richting de bal. Szumski geeft een lange en hoge pass. Dárday rent richting de bal. Dárday geeft een hoge lob. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Szumski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Wojda rent richting de bal. Dárday is nu in balbezit. Dárday geeft een hoge lob. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dárday met een snelle inworp. Korányi heeft problemen om de bal te vangen. Korányi geeft de bal voor. Yanka krijgt zijn hoofd ertegen. Szumski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Merati geeft een hoge lob. Dubost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubost passt de bal zonder na te denken. Trivellas rent richting de bal. Trivellas geeft een lange en hoge pass. Szumski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merati bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šovšić rent richting de bal. Cicogna rent richting de bal. Šovšić maakt een afschuwelijke overtreding. Šovšić krijgt een gele kaart. Cicogna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 55%, Amazon FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirus Fc - Amazon FC 2:2