Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois LITTLE BRITIAN
523RPM Tactiek m
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Dloubek is nu in balbezit. Koryunyan onderschept slim de pass. Koryunyan geeft een hoge lob. Bukowiec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić geeft de bal voor. Andruszko rent richting de bal. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Symonds probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - LITTLE BRITIAN 0:1

15e minuut.
Payne speelt de bal door. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembridge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haentjens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Pembridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pembridge passt de bal zonder na te denken. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Stacey speelt de bal door. Dloubek is nu in balbezit. Dloubek speelt de bal door. Emery is nu in balbezit. Emery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dloubek probeert naar een medespeler te passen. Emery is nu in balbezit. Payne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Payne krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lazetić passt de bal zonder na te denken. Andruszko controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clerck. Clerck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 53%, LITTLE BRITIAN 47%.
Blue Bois - LITTLE BRITIAN 0:1

49e minuut.
Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan geeft een lange en hoge pass. Bukowiec kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cody probeert naar een medespeler te passen. Payne heeft problemen om de bal te vangen. Payne passt de bal met de wreef. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Symonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Clerck geeft de bal voor. Stacey kopt de bal weg. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap. Habrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Bois - LITTLE BRITIAN 1:1

76e minuut.
Andruszko rent richting de bal. Pembridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Symonds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - LITTLE BRITIAN 1:2

82e minuut.
Fuentes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wan Nor kopt de bal weg. Daar is Altaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koryunyan passt de bal in één keer door. Lazetić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whitley. Whitley krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lazetić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koryunyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bukowiec controleert de bal met de borst. Fuentes is nu in balbezit. Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Koryunyan met een snelle inworp. Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić geeft een hoge lob. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Symonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 70%, LITTLE BRITIAN 30%.
Blue Bois - LITTLE BRITIAN 1:2