Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Train in Vain Sporting Clube de Wales
433 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Todd met een sublieme pass. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates krijgt zijn hoofd ertegen. Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr onderschept slim de pass. Carr speelt de bal door. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szczutowski kopt de bal weg. Smithe geeft de bal voor. Coates rent richting de bal. Coates haalt uit met een fantastische trap. Jachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 0:1

25e minuut.
Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Edmonds rent richting de bal. Edmonds geeft een hoge lob. Karwat maakt een snoekduik en kopt de bal. Plant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:1

41e minuut.
Todd onderschept slim de pass. Todd probeert naar een medespeler te passen. Langdon kan de bal niet met de borst controleren. Langdon geeft een hoge lob. Coates springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Coates rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lalli ... Strafschop! Coates is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalli met een sublieme pass. Todd kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 51%, Sporting Clube de Wales 49%.
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:2

47e minuut.
Langdon passt de bal met de wreef. Coyne is nu in balbezit. Coyne met een sublieme pass. Coates rent richting de bal. Coates draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Carr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczutowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalli rent richting de bal. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:3

60e minuut.
Coyne is nu in balbezit. Coyne geeft een lange en hoge pass. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap. Jachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:4

63e minuut.
Coyne met een snelle inworp. Coates rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Domínguez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Edmonds heeft problemen om de bal te vangen. Todd speelt de bal door. Lalli onderschept slim de pass. Coates rent richting de bal. Coates schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Jachowicz met een sublieme pass. Szczutowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Karwat de bal. Karwat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 63%, Sporting Clube de Wales 37%.
Train in Vain - Sporting Clube de Wales 1:4