Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welshpool FC C.S.L.
Normal Tactiek Let`s Go!
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 25.7
matig Schieten zwak
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Hidle kopt de bal weg. Klungelig pakt Abraham de bal. Smiorcăilă rent richting de bal. Norton verovert de bal door een tackle van achteren. Norton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welshpool FC - C.S.L. 1:0

10e minuut.
Jarząbek is nu in balbezit. Jarząbek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Righton de bal. Arney is nu in balbezit. Arney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Welshpool FC - C.S.L. 1:1

16e minuut.
Daar is Arney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffries bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffries geeft een lange en hoge pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welshpool FC - C.S.L. 2:1

24e minuut.
Hidle probeert naar een medespeler te passen. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths passt de bal zonder na te denken. Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Welshpool FC - C.S.L. 2:2

32e minuut.
İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Stock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welshpool FC 70%, C.S.L. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welshpool FC - C.S.L. 2:2

51e minuut.
İbrahimbəyov geeft een lange en hoge pass. Jarząbek is nu in balbezit. Jarząbek passt de bal met de wreef. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Griffiths de bal. Stock rent richting de bal. Klungelig pakt Wyatt de bal. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov speelt de bal door. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Stock probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hidle geeft een lange en hoge pass. Righton rent richting de bal. Scopel rent richting de bal. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welshpool FC - C.S.L. 3:2

78e minuut.
Gwatkin geeft een lange en hoge pass. Righton bereikt de bal nog maar net als eerste. Righton speelt de bal door. Abraham is nu in balbezit. Abraham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welshpool FC - C.S.L. 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welshpool FC 65%, C.S.L. 35%.
Welshpool FC - C.S.L. 4:2