Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Moons Llewis Colts
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal in één keer door. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Wadi onderschept slim de pass. Al-Wadi draait met de bal, schiet en ... Reynolds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cavenaghi rent richting de bal. Salisbury onderschept slim de pass. Cavenaghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavenaghi krijgt een gele kaart. Salisbury is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salisbury zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Llewis Colts 1:0

21e minuut.
Salisbury rent richting de bal. Cavenaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Cavenaghi met een sublieme pass. Clyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Clyde haalt uit met een fantastische trap. Blackmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Mărgăritescu met een snelle inworp. Cavenaghi is nu in balbezit. Cavenaghi schiet op doel. Blackmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Moons - Llewis Colts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Moons 55%, Llewis Colts 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Moons - Llewis Colts 1:1

54e minuut.
Inworp. Sfeclă met de inworp. Salisbury is nu in balbezit. Cavenaghi onderschept slim de pass. Cavenaghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cavenaghi onderschept slim de pass. Cavenaghi passt de bal in één keer door. Clyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Clyde schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ratcliffe de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Welling de bal onder controle te krijgen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles passt de bal in één keer door. Al-Wadi rent richting de bal. Al-Wadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Anderson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maxfield komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Welling passt de bal met de wreef. Fertis is nu in balbezit. Fertis geeft een hoge lob. Cavenaghi rent richting de bal. Cavenaghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Moons 55%, Llewis Colts 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Moons - Llewis Colts 1:1