Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea City A.F.C Cym Wanderers
442 Tactiek 523
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 46.4
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Niculae probeert naar een medespeler te passen. Arata is nu in balbezit. Arata met een sublieme pass. Klungelig pakt Presi de bal. Presi haalt uit met een fantastische trap. Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Woodhouse met een sublieme pass. Klungelig pakt Presi de bal. Timothy begaat een overtreding. Timothy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Egeland de bal. Arata is nu in balbezit. Arata passt de bal met de wreef. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Przybysz kopt de bal weg. Buchner rent richting de bal. Manganiello begaat een overtreding. Manganiello krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dyke met een sublieme pass. Manganiello rent richting de bal. Manganiello passt de bal in één keer door. Presi rent richting de bal. Presi draait met de bal, schiet en ... Ballero bokst de bal weg. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:1

30e minuut.
Woodhouse is nu in balbezit. Woodhouse passt de bal zonder na te denken. Arata rent richting de bal. Arata geeft de bal voor. Zhenyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:2

35e minuut.
Zhenyu onderschept slim de pass. Presi is nu in balbezit. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Ballero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:3

42e minuut.
Arata rent richting de bal. Arata passt de bal zonder na te denken. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Ballero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 55%, Cym Wanderers 45%.
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:4

57e minuut.
Buschettu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zvezdev de bal. Niculae geeft een hoge lob. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Presi kopt de bal weg. Daar is Quebrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaouen de bal onder controle te krijgen. Ballero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arata heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ballero probeert naar een medespeler te passen. Zungui kopt de bal weg. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Jahoda rent richting de bal. Jahoda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zungui met een snelle inworp. Arata geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Quebrado geeft een hoge lob. Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Zungui geeft de bal voor. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arata rent richting de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Ballero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:5

83e minuut.
Woodhouse geeft een lange en hoge pass. Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Arata rent richting de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Ballero bokst de bal weg.

88e minuut.
Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui geeft de bal voor. Klungelig pakt Quebrado de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel. Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 68%, Cym Wanderers 32%.
Swansea City A.F.C - Cym Wanderers 0:5