Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube de Wales LITTLE BRITIAN
442 Tactiek m
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 60.2
average Schieten incredible
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody geeft een hoge lob. Andruszko kopt de bal weg. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt O`Brien de bal. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Plant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Odriozola onderschept slim de pass. Paal!

4e minuut.
Bukowiec probeert naar een medespeler te passen. Andruszko rent richting de bal. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. İsgəndərzadə geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Plant bokst de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:1

6e minuut.
Langdon met een sublieme pass. Daar is İsgəndərzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsgəndərzadə geeft een hoge lob. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert O`Brien de bal onder controle te krijgen. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal in één keer door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Odriozola trapt de bal weg. Lazetić kopt de bal weg. Haentjens speelt de bal door. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Plant bokst de bal weg. O`Brien heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Bukowiec de bal. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə met een sublieme pass. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bukowiec passt de bal met de wreef. Haentjens speelt de bal door. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert O`Brien de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Todd de bal onder controle te krijgen. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Odriozola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:3

29e minuut.
Coates controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valentine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bukowiec is nu in balbezit. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:4

34e minuut.
Gil geeft de bal voor. Cody geeft een lange en hoge pass. Odriozola rent richting de bal. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Plant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko met een sublieme pass. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:5

36e minuut.
Kılınç is nu in balbezit. Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec met een sublieme pass. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Plant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İsgəndərzadə neemt de hoekschop. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Plant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Valentine speelt de bal door. Andruszko rent richting de bal. Andruszko passt de bal zonder na te denken. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Plant niet meer kan verder spelen. Vörösmarty komt het veld opgelopen.

41e minuut.
İsgəndərzadə heeft problemen om de bal te vangen. İsgəndərzadə geeft de bal voor. Andruszko kopt de bal weg. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:6

45e minuut.
Klungelig pakt Lazetić de bal. Andruszko rent richting de bal. Andruszko draait met de bal, schiet en ... O`Brien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 77%, LITTLE BRITIAN 23%.
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:7

51e minuut.
Klungelig pakt Gil de bal. Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal in één keer door. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec draait met de bal, schiet en ... Vörösmarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cody rent richting de bal. Cody geeft de bal voor. Lazetić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bukowiec de bal. Bukowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:8

56e minuut.
Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. Odriozola probeert de bal aan de voet te houden. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:9

60e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Haentjens geeft een hoge lob. Andruszko kopt de bal weg. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Odriozola geeft de bal voor. Inworp. İsgəndərzadə met de inworp. Haentjens rent richting de bal. Haentjens geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. O`Brien rent richting de bal. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Vörösmarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:10

64e minuut.
Coates rent richting de bal. Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lazetić met een sublieme pass. Andruszko rent richting de bal. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:11

66e minuut.
Coates is nu in balbezit. Koryunyan geeft een lange en hoge pass. Odriozola kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Haentjens speelt de bal door. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko passt de bal met de wreef. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Sola de bal. Cody is nu in balbezit. Cody geeft een hoge lob. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
O`Brien met een snelle inworp. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić onderschept slim de pass. Lazetić geeft een lange en hoge pass. Daar is Odriozola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:12

76e minuut.
Odriozola geeft een lange en hoge pass. Inworp. İsgəndərzadə met een snelle inworp. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sola onderschept slim de pass. Valentine is nu in balbezit. Valentine met een sublieme pass. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Churchyard bereikt de bal nog maar net als eerste. Churchyard passt de bal met de wreef. Daar is İsgəndərzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens geeft de bal voor. Bukowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Churchyard speelt de bal door. Lazetić rent richting de bal. Lazetić speelt de bal door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Vörösmarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:13

83e minuut.
İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə met een sublieme pass. Klungelig pakt Haentjens de bal. Haentjens geeft de bal voor. Andruszko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə passt de bal in één keer door. Bukowiec rent richting de bal. Bukowiec schiet op doel. Vörösmarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:14

88e minuut.
Andruszko passt de bal met de wreef. Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec passt de bal met de wreef. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiec onderschept slim de pass. Bukowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:15

90e minuut.
Odriozola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazetić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bukowiec is nu in balbezit. Bukowiec haalt uit met een fantastische trap. Vörösmarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 71%, LITTLE BRITIAN 29%.
Sporting Clube de Wales - LITTLE BRITIAN 0:16