Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois Sporting Clube de Wales
523RPM Tactiek 442
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Todd met een sublieme pass. Coyne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stacey. Coyne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Daar is Stacey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery rent richting de bal. Emery geeft de bal voor. Klungelig pakt Dloubek de bal. Dloubek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Emery springt en kopt de bal. Moore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Smithe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Stacey probeert naar een medespeler te passen. Emery rent richting de bal. Emery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stacey is nu in balbezit. Stacey draait met de bal, schiet en ... Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 1:0

9e minuut.
Dloubek verovert de bal door een tackle van achteren. Dloubek passt de bal met de wreef. Stacey rent richting de bal. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap. Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 2:0

10e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dloubek verovert de bal door een tackle van achteren. Dloubek passt de bal met de wreef. Emery is nu in balbezit. Emery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Coates kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubberly de bal. Whitley speelt de bal door. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 3:0

15e minuut.
Dloubek passt de bal met de wreef. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Brien. O`Brien krijgt een gele kaart. Emery raakt geblesseerd tijdens het duel. Whitley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Emery springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Coyne geeft een lange en hoge pass. Langdon kopt de bal weg. Daar is Davies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 3:1

19e minuut.
Emery is nu in balbezit. Daar is Stacey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stacey geeft de bal voor. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stacey krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dloubek rent richting de bal. Dloubek passt de bal in één keer door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery haalt uit met een fantastische trap. Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 4:1

22e minuut.
Stacey speelt de bal door. Dloubek is nu in balbezit. Dloubek met een sublieme pass. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rowley geeft een hoge lob. Coyne is nu in balbezit. Coyne passt de bal in één keer door. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dloubek passt de bal zonder na te denken. Stacey rent richting de bal. Stacey passt de bal in één keer door. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 5:1

29e minuut.
Dubberly heeft problemen om de bal te vangen. Dloubek onderschept slim de pass. Dloubek speelt de bal door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 6:1

32e minuut.
Pembridge geeft een hoge lob. Emery rent richting de bal. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery draait met de bal, schiet en ... Moore probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Emery passt de bal zonder na te denken. Dloubek is nu in balbezit. Dloubek passt de bal met de wreef. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 37%, Sporting Clube de Wales 63%.
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 7:1

49e minuut.
Klungelig pakt Stacey de bal. Smithe probeert naar een medespeler te passen. Stacey speelt de bal door. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap. Moore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Carr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emery rent richting de bal. Smithe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smithe krijgt een gele kaart. Emery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stacey neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dloubek kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Brien de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stacey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emery maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stacey is nu in balbezit. Stacey geeft een hoge lob. Dloubek is nu in balbezit. Dloubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 8:1

64e minuut.
Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner verovert de bal door een tackle van achteren. Altaner passt de bal zonder na te denken. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey geeft een hoge lob. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gil kopt de bal weg. Dloubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Langdon krijgt een gele kaart. Dloubek raakt geblesseerd tijdens het duel. Whitley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rowley is nu in balbezit. Emery onderschept slim de pass. Emery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 9:1

72e minuut.
Whitley passt de bal in één keer door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe begaat een overtreding. Smithe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Emery raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Emery komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stacey heeft problemen om de bal te vangen. Stacey passt de bal zonder na te denken. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery draait met de bal, schiet en ... Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Moore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moore trapt de bal weg van het doel. Davies geeft een lange en hoge pass. Emery heeft problemen om de bal te vangen. Emery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 10:1

79e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Stacey passt de bal zonder na te denken. Dloubek is nu in balbezit. Dloubek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Kokkidis kan de bal niet met de borst controleren. Davies met een sublieme pass. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Moore met een harde bal richting middenveld. Davies kopt de bal weg. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 30%, Sporting Clube de Wales 70%.
Blue Bois - Sporting Clube de Wales 11:1