Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Moons Cym Wanderers
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 37
poor Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Salisbury heeft problemen om de bal te vangen. Mutlow probeert naar een medespeler te passen. Maxfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Alescio kopt de bal weg. Zhenyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maxfield is nu in balbezit. Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Seldal geeft de bal voor. Rees kopt de bal weg. Cadore is nu in balbezit. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:1

12e minuut.
Zungui speelt de bal door. Seldal is nu in balbezit. Seldal passt de bal in één keer door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:2

13e minuut.
Charles met een sublieme pass. Daar is Al-Wadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles is nu in balbezit. Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:3

17e minuut.
Alescio geeft een lange en hoge pass. Seldal rent richting de bal. Seldal passt de bal met de wreef. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Blackmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cadore rent richting de bal. Cadore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rees de bal. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Blackmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Alescio passt de bal zonder na te denken. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcliffe met een sublieme pass. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ratcliffe de bal. Cadore is nu in balbezit. Cadore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:4

24e minuut.
Buschettu probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Seldal de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:5

29e minuut.
Daar is Zungui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui passt de bal in één keer door. Zhenyu rent richting de bal. Seldal is nu in balbezit. Seldal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Salisbury rent richting de bal. Zungui verovert de bal door een tackle van achteren. Zungui met een sublieme pass. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:6

38e minuut.
Mutlow passt de bal in één keer door. Alescio geeft de bal voor. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rees de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:7

44e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Daar is Zungui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui passt de bal in één keer door. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Moons 70%, Cym Wanderers 30%.
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:7

47e minuut.
Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui met een sublieme pass. Klungelig pakt Seldal de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:8

47e minuut.
Al-Wadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blackmore met een harde bal richting middenveld. Inworp. Bevan met de inworp. Seldal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Boricov kopt de bal weg. Cadore rent richting de bal. Cadore speelt de bal door. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:9

69e minuut.
Zungui kopt de bal weg. Mutlow heeft problemen om de bal te vangen. Alescio speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ratcliffe met een harde bal richting middenveld. Zungui kopt de bal weg. Zhenyu probeert de bal aan de voet te houden. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zungui kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Seldal de bal onder controle te krijgen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:10

75e minuut.
Seldal speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Blackmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:11

79e minuut.
Buschettu passt de bal zonder na te denken. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal passt de bal zonder na te denken. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:12

83e minuut.
Daar is Zungui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal geeft de bal voor. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu schiet op doel. Blackmore bokst de bal weg.

84e minuut.
Zungui geeft een hoge lob. Ratcliffe rent richting de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu schiet op doel. Blackmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:13

86e minuut.
Mutlow rent richting de bal. Alescio verovert de bal door een tackle van achteren. Alescio speelt de bal door. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Moons 79%, Cym Wanderers 21%.
Dismal Moons - Cym Wanderers 0:14