Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Hill LITTLE BRITIAN
Normal Tactiek m
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 64.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payne met de inworp. Haentjens speelt de bal door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Denham bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazetić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andruszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Denham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:1

3e minuut.
Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:2

5e minuut.
Pearce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazetić is nu in balbezit. Lazetić passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:3

7e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Payne de bal. Payne speelt de bal door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Payne met de inworp. Haentjens geeft een lange en hoge pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Denham probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lazetić rent richting de bal. Lazetić passt de bal in één keer door. Daar is Chapple, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. Denham bokst de bal weg. Chapple geeft een lange en hoge pass. Payne is nu in balbezit. Payne geeft een hoge lob. Andruszko springt en kopt de bal. Denham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:4

15e minuut.
Hill speelt de bal door. Klungelig pakt Godfrey de bal. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Denham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:5

17e minuut.
Lazetić speelt de bal door. Daar is Cody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cody speelt de bal door. Klungelig pakt Andruszko de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bond geeft de bal voor. Inworp. Lazetić met een snelle inworp. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Payne passt de bal in één keer door. İsgəndərzadə probeert naar een medespeler te passen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:6

22e minuut.
İsgəndərzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsgəndərzadə speelt de bal door. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:7

23e minuut.
Hill speelt de bal door. Bird kan de bal niet met de borst controleren. Duggan is nu in balbezit. İsgəndərzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Denham met een harde bal richting middenveld. Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. İsgəndərzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Daar is Bond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko passt de bal met de wreef. Haentjens rent richting de bal. Haentjens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sola rent richting de bal. Sola geeft een lange en hoge pass. Lazetić speelt de bal door. Andruszko heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Bird passt de bal met de wreef. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Denham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:8

29e minuut.
Haentjens passt de bal zonder na te denken. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Denham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:9

31e minuut.
Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić onderschept slim de pass. Lazetić met een sublieme pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazetić zal de hoekschop nemen. İsgəndərzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:10

35e minuut.
Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Koryunyan geeft de bal voor. Andruszko kopt de bal weg. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:11

36e minuut.
Andruszko geeft een lange en hoge pass. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody onderschept slim de pass. Cody geeft een hoge lob. Andruszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:12

40e minuut.
Lazetić is nu in balbezit. Lazetić geeft een lange en hoge pass. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. Chapple probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Hill 82%, LITTLE BRITIAN 18%.
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:13

48e minuut.
Lazetić geeft een hoge lob. İsgəndərzadə kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Denham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:14

51e minuut.
Chapple rent richting de bal. Haentjens onderschept slim de pass. Haentjens met een sublieme pass. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:15

55e minuut.
Payne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haentjens heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Denham met een harde bal richting middenveld. Payne kopt de bal weg. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə schiet op doel. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Harrington probeert naar een medespeler te passen. Pool is nu in balbezit. Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Cody geeft een hoge lob. İsgəndərzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington met een sublieme pass. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:16

60e minuut.
Chapple kopt de bal weg. Bond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:17

61e minuut.
Bird met een sublieme pass. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne passt de bal met de wreef. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:18

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazetić met een snelle inworp. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Bond probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazetić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İsgəndərzadə springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lazetić geeft een lange en hoge pass. Bond heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:19

66e minuut.
Klungelig pakt Bird de bal. Harrington onderschept slim de pass. Harrington geeft een hoge lob. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:20

70e minuut.
Lazetić rent richting de bal. Lazetić passt de bal in één keer door. Bond bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Duggan is nu in balbezit. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens speelt de bal door. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Denham probeert naar een medespeler te passen. Payne is nu in balbezit. Payne passt de bal met de wreef. Haentjens heeft problemen om de bal te vangen. Payne geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andruszko is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Cody de bal. Cody passt de bal met de wreef. Payne is nu in balbezit. Payne geeft een lange en hoge pass. Daar is Bond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazetić zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. İsgəndərzadə schiet op doel. Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lazetić neemt de hoekschop. Daar is İsgəndərzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:21

81e minuut.
İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə passt de bal in één keer door. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Denham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:22

82e minuut.
Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington verovert de bal door een tackle van achteren. Harrington geeft een hoge lob. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:23

84e minuut.
Payne geeft een lange en hoge pass. Lazetić heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:24

85e minuut.
Bird rent richting de bal. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko passt de bal in één keer door. İsgəndərzadə rent richting de bal. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

88e minuut.
Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Kupar probeert naar een medespeler te passen. Haentjens kopt de bal weg. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington met een sublieme pass. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel. Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Hill 91%, LITTLE BRITIAN 9%.
Eminent Hill - LITTLE BRITIAN 0:25