Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube de Wales Llewis Colts
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
45 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 22.9
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Dubberly passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Langdon de bal. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 1:0

4e minuut.
Coyne rent richting de bal. Coyne passt de bal in één keer door. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Coates rent richting de bal. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 2:0

8e minuut.
Welling passt de bal met de wreef. Mărgăritescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gil. Gil krijgt een gele kaart. Mărgăritescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michalczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clyde heeft problemen om de bal te vangen. Clyde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 2:1

9e minuut.
Klungelig pakt Clyde de bal. Clyde passt de bal zonder na te denken. Fertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal zonder na te denken. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gil rent richting de bal. Langdon is nu in balbezit. Langdon passt de bal in één keer door. Coates rent richting de bal. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 3:1

15e minuut.
Dubberly haalt uit met een fantastische trap. Denning geeft de bal voor. Edwards kopt de bal weg. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Letheran heeft problemen om de bal te vangen. Dubberly is nu in balbezit. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 4:1

20e minuut.
Letheran trapt de bal weg van het doel. Inworp. Langdon met de inworp. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Welling rent richting de bal. Dubberly verovert de bal door een tackle van achteren. Dubberly met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Letheran met een harde bal richting middenveld. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal met de wreef. Coates heeft problemen om de bal te vangen. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 5:1

25e minuut.
Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates geeft de bal voor. Daar is Letheran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubberly rent richting de bal. Dubberly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 6:1

27e minuut.
Klungelig pakt Fertis de bal. Coates geeft de bal voor. Gil kopt de bal weg. Dubberly is nu in balbezit. Dubberly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Denning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 7:1

36e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Rowley geeft een hoge lob. Coyne kopt de bal weg. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 8:1

41e minuut.
Letheran geeft de bal voor. Gil kopt de bal weg. Daar is Langdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langdon geeft een hoge lob. Coates springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Clyde is nu in balbezit. Edwards onderschept slim de pass. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 9:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letheran met een harde bal richting middenveld. Langdon kopt de bal weg. Coates controleert de bal met de borst. Coates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 33%, Llewis Colts 67%.
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 10:1

47e minuut.
Dubberly is nu in balbezit. Dubberly geeft de bal voor. Maffia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Langdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly geeft een hoge lob. Todd is nu in balbezit. Todd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Welling de bal onder controle te krijgen. Coates rent richting de bal. Coates passt de bal zonder na te denken. Dubberly rent richting de bal. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 11:1

50e minuut.
Cavenaghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Clyde de bal. Dubberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Coyne is nu in balbezit. Coyne geeft de bal voor. Dubberly springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Welling verovert de bal door een tackle van achteren. Welling met een sublieme pass. Clyde is nu in balbezit. Clyde haalt uit met een fantastische trap. Moore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 11:2

57e minuut.
Denning geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon haalt uit met een fantastische trap. Coates rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 12:2

62e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Langdon onderschept slim de pass. Langdon geeft de bal voor. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Letheran is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 13:2

64e minuut.
Langdon probeert naar een medespeler te passen. Dubberly heeft problemen om de bal te vangen. Michalczewski rent richting de bal. Langdon onderschept slim de pass. Langdon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Coyne probeert naar een medespeler te passen. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates passt de bal zonder na te denken. Dubberly rent richting de bal. Dubberly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carr rent richting de bal. Carr geeft een lange en hoge pass. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een lange en hoge pass. Denning rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 14:2

74e minuut.
Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil probeert naar een medespeler te passen. Dubberly rent richting de bal. Dubberly haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 15:2

74e minuut.
Cavenaghi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clyde de bal. Dubberly is nu in balbezit. Dubberly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 16:2

75e minuut.
Gil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărgăritescu met een snelle inworp. Cavenaghi rent richting de bal. Cavenaghi draait met de bal, schiet en ... Moore bokst de bal weg.

78e minuut.
Letheran is nu in balbezit. Letheran geeft een lange en hoge pass. Gil kopt de bal weg. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Letheran de bal. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Letheran geeft een hoge lob. Inworp. Gil met de inworp. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 17:2

85e minuut.
Langdon heeft problemen om de bal te vangen. Langdon passt de bal in één keer door. Todd met een sublieme pass. Dubberly rent richting de bal. Dubberly geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mărgăritescu de bal onder controle te krijgen. Langdon rent richting de bal. Langdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 18:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 23%, Llewis Colts 77%.
Sporting Clube de Wales - Llewis Colts 18:2