Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Train in Vain Dismal Moons
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Lascelles geeft een hoge lob. Andronic kopt de bal weg. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader draait met de bal, schiet en ... Blackmore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kaplon met de inworp. Lascelles met een sublieme pass. Andronic probeert de bal met de borst te controleren. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Grove heeft problemen om de bal te vangen. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 1:0

15e minuut.
Kaplon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lascelles met een sublieme pass. Toader rent richting de bal. Toader geeft een hoge lob. Andronic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
MacMichael speelt de bal door. Toader is nu in balbezit. Toader speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic draait met de bal, schiet en ... Blackmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domínguez neemt de hoekschop. Blackmore bokst de bal weg. Andronic krijgt zijn hoofd ertegen. Blackmore bokst de bal weg.

32e minuut.
Kaplon rent richting de bal. Kaplon met een sublieme pass. Lascelles geeft een lange en hoge pass. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 2:0

40e minuut.
Barrow verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rees rent richting de bal. Andronic onderschept slim de pass. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 20%, Dismal Moons 80%.
Train in Vain - Dismal Moons 3:0

49e minuut.
MacMichael onderschept slim de pass. MacMichael geeft een lange en hoge pass. Daar is Rees, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lascelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow verovert de bal door een tackle van achteren. Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles geeft de bal voor. Blackmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ratcliffe de bal. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 4:0

56e minuut.
Madley is nu in balbezit. Lascelles verovert de bal door een tackle van achteren. Lascelles geeft de bal voor. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 5:0

57e minuut.
Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader passt de bal in één keer door. Ratcliffe is nu in balbezit. Karwat onderschept slim de pass. Karwat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 6:0

58e minuut.
Charles probeert naar een medespeler te passen. Al-Wadi rent richting de bal. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalli geeft een hoge lob. Daar is Grove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ratcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwat schiet op doel. Blackmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rees heeft problemen om de bal te vangen. Toader rent richting de bal. Toader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 7:0

65e minuut.
Eschette verovert de bal door een tackle van achteren. Eschette geeft een hoge lob. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Blackmore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 8:0

68e minuut.
Lalli rent richting de bal. Lalli met een sublieme pass. Toader met een sublieme pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Toader is nu in balbezit. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 9:0

84e minuut.
Lascelles rent richting de bal. Lascelles passt de bal in één keer door. Andronic probeert de bal met de borst te controleren. Andronic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karwat draait met de bal, schiet en ... Blackmore speelt de bal door. Lascelles kopt de bal weg. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mutlow heeft problemen om de bal te vangen. Lascelles rent richting de bal. Lascelles passt de bal met de wreef. Karwat rent richting de bal. Karwat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lalli geeft een hoge lob. Andronic rent richting de bal. Ratcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader onderschept slim de pass. Toader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Dismal Moons 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 21%, Dismal Moons 79%.
Train in Vain - Dismal Moons 10:0