Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cym Wanderers C.S.L.
523 Tactiek Let`s Go!
64% Balbezit 36%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 24.3
very good Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen weak


12e minuut.
Bevan geeft een hoge lob. Seldal rent richting de bal. Seldal probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 1:0

13e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidle de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Joslin bokst de bal weg.

17e minuut.
Buschettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buschettu geeft een lange en hoge pass. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Joslin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 2:0

26e minuut.
Seldal rent richting de bal. Daar is Seldal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seldal geeft een hoge lob. Zhenyu springt en kopt de bal. Joslin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 3:0

30e minuut.
Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu is nu in balbezit. Marlow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhenyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banana wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 47%, C.S.L. 53%.
Cym Wanderers - C.S.L. 3:0

51e minuut.
Arney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alescio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Joslin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 4:0

57e minuut.
Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana geeft een lange en hoge pass. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Joslin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 5:0

60e minuut.
Alescio rent richting de bal. Alescio geeft een hoge lob. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Joslin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 6:0

61e minuut.
Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney rent richting de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 7:0

66e minuut.
Bevan speelt de bal door. Klungelig pakt Zhenyu de bal. Zhenyu passt de bal met de wreef. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 8:0

73e minuut.
Heriud geeft een lange en hoge pass. Zungui probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Joslin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 9:0

82e minuut.
Inworp. Heriud met een snelle inworp. Alescio probeert naar een medespeler te passen. Cadore rent richting de bal. Cadore probeert naar een medespeler te passen. Joslin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Zungui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui geeft een lange en hoge pass. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - C.S.L. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 29%, C.S.L. 71%.
Cym Wanderers - C.S.L. 10:0