Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea City A.F.C Welshpool FC
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 20.7
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Norton kopt de bal weg. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez geeft een lange en hoge pass. Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Buchner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Welshpool FC 1:0

6e minuut.
Buchner rent richting de bal. Buchner met een sublieme pass. Egeland rent richting de bal. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Easter rent richting de bal. Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Gwatkin begaat een overtreding. Buchner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timothy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Righton is nu in balbezit. Jahoda onderschept slim de pass. Jahoda geeft de bal voor. Buchner is nu in balbezit. Buchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Quebrado met een sublieme pass. Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Welshpool FC 2:0

22e minuut.
Norton passt de bal in één keer door. Buchner probeert de bal aan de voet te houden. Wyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz verovert de bal door een tackle van achteren. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Jahoda met een snelle inworp. Egeland rent richting de bal. Egeland geeft de bal voor. Buchner is nu in balbezit. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Egeland rent richting de bal. Egeland speelt de bal door. Gwatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Buchner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ... Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Egeland rent richting de bal. Righton onderschept slim de pass. Righton passt de bal in één keer door. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Jeffries rent richting de bal. Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Buchner draait met de bal, schiet en ... Gwatkin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timothy neemt de hoekschop. Klungelig pakt Przybysz de bal. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 24%, Welshpool FC 76%.
Swansea City A.F.C - Welshpool FC 2:0

49e minuut.
Timothy probeert naar een medespeler te passen. Buchner is nu in balbezit. Easter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Easter krijgt een gele kaart. Buchner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buchner kan niet meer verder spelen. Rogers komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Timothy onderschept slim de pass. Timothy passt de bal met de wreef. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz draait met de bal, schiet en ... Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Rogers passt de bal met de wreef. Daar is Przybysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal in één keer door. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rogers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Welshpool FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 37%, Welshpool FC 63%.
Swansea City A.F.C - Welshpool FC 3:0