Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strange Hoops Honest Hornets
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Porter probeert de bal aan de voet te houden. Burton rent richting de bal. Burton passt de bal met de wreef. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Porter is nu in balbezit. Low rent richting de bal. Jenks probeert naar een medespeler te passen. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strange Hoops 45%, Honest Hornets 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strange Hoops - Honest Hornets 0:0

52e minuut.
Carr rent richting de bal. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr rent richting de bal. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Burton met een snelle inworp. Parnell is nu in balbezit. Parnell geeft de bal voor. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattimore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bevan. Bevan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Barnes met een sublieme pass. Jenks rent richting de bal. Alder is nu in balbezit. Alder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Doeltrap. Webster met een harde bal richting middenveld. Porter rent richting de bal. Porter geeft een hoge lob. Chamberlain krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strange Hoops 48%, Honest Hornets 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strange Hoops - Honest Hornets 0:0