Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Wasps Glorious Dolls
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Summers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Summers kopt de bal weg. Griffin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. William is nu in balbezit. William haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Griffin rent richting de bal. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Liles speelt de bal door. Mosley is nu in balbezit. Mosley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liles bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair rent richting de bal. Blair probeert naar een medespeler te passen. Mosley rent richting de bal. Mosley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vaughan met een sublieme pass. Cave heeft problemen om de bal te vangen. Cave geeft de bal voor. Mosley rent richting de bal. Mosley haalt uit met een fantastische trap. Knighton bokst de bal weg.

41e minuut.
Hullin passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Marshall geeft de bal voor. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William draait met de bal, schiet en ... Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Wasps - Glorious Dolls 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 49%, Glorious Dolls 51%.
Steel Wasps - Glorious Dolls 1:0

49e minuut.
Cave met een sublieme pass. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. William onderschept slim de pass. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Paal! Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hullin geeft de bal voor. Inworp. Griffin met de inworp. Cox is nu in balbezit. Cox geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holden de bal. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Wasps - Glorious Dolls 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 54%, Glorious Dolls 46%.
Steel Wasps - Glorious Dolls 2:0