Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mysterious Moons Irate Wasps
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury is nu in balbezit. Hawkins begaat een overtreding. Salisbury moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salisbury kan niet meer verder spelen. Davies komt het veld opgelopen.

19e minuut.
French rent richting de bal. Connor onderschept slim de pass. Connor passt de bal zonder na te denken. Davenport rent richting de bal. Davenport schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pattimore met een sublieme pass. Davenport rent richting de bal. Browning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davenport is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wilks neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Moons - Irate Wasps 1:0

32e minuut.
Davenport probeert de bal aan de voet te houden. Hoare is nu in balbezit. Davenport rent richting de bal. Wilks is nu in balbezit. Wilks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Moons 45%, Irate Wasps 55%.
Mysterious Moons - Irate Wasps 1:0

74e minuut.
Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Connor begaat een overtreding. Hawkins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hawkins met een snel genomen vrije trap. Gregson geeft een lange en hoge pass. McPhee rent richting de bal. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Phillips probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Harris kopt de bal weg. Bosanquet rent richting de bal. Davenport verovert de bal door een tackle van achteren. Davenport schiet op doel. Gornall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysterious Moons - Irate Wasps 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysterious Moons 44%, Irate Wasps 56%.
Mysterious Moons - Irate Wasps 2:0