Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Wasps Skillful Donkeys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Summers verovert de bal door een tackle van achteren. Giles bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Wasps - Skillful Donkeys 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Graham de bal. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning passt de bal met de wreef. Giles is nu in balbezit. Giles haalt uit met een fantastische trap. Knighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Denning met een sublieme pass. Schepple bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepple geeft een hoge lob. William is nu in balbezit. William draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Al-Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox rent richting de bal. Al-Wadi begaat een overtreding. Cox is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaughan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steel Wasps - Skillful Donkeys 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Denning de bal. Twiddy bereikt de bal nog maar net als eerste. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William haalt uit met een fantastische trap. Moses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Wasps - Skillful Donkeys 2:1

27e minuut.
Timms geeft een lange en hoge pass. Graham is nu in balbezit. Graham met een sublieme pass. William is nu in balbezit. William draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Summers bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms speelt de bal door. Denning rent richting de bal. Giles rent richting de bal. Giles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steel Wasps - Skillful Donkeys 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 56%, Skillful Donkeys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steel Wasps - Skillful Donkeys 2:2

53e minuut.
Denning rent richting de bal. Vaughan is nu in balbezit. Vaughan met een sublieme pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Al-Wadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinny rent richting de bal. Al-Wadi verovert de bal door een tackle van achteren. Twiddy is nu in balbezit. Twiddy geeft een hoge lob. Knighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Summers bereikt de bal nog maar net als eerste. Summers geeft een hoge lob. Al-Wadi is nu in balbezit. Tinny verovert de bal door een tackle van achteren. Tinny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Summers met een sublieme pass. Twiddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Twiddy probeert naar een medespeler te passen. Tinny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 38%, Skillful Donkeys 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steel Wasps - Skillful Donkeys 2:2