Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Dolls Unruffled Marauders
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilling verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Elcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilling is nu in balbezit. Tilling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cave geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoult met de inworp. Elcox rent richting de bal. Elcox geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hullin onderschept slim de pass. Hullin probeert naar een medespeler te passen. Mosley is nu in balbezit. Mosley haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hall de bal onder controle te krijgen. Greening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoult geeft een lange en hoge pass. Tilling rent richting de bal. Tilling haalt uit met een fantastische trap. Cowles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hullin geeft de bal voor. Mosley rent richting de bal. Liles is nu in balbezit. Liles haalt uit met een fantastische trap. Greening werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Dolls - Unruffled Marauders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dolls 65%, Unruffled Marauders 35%.
Glorious Dolls - Unruffled Marauders 1:0

49e minuut.
Liles verovert de bal door een tackle van achteren. Liles passt de bal in één keer door. Mosley rent richting de bal. Mosley haalt uit met een fantastische trap. Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Trueman rent richting de bal. Elcox verovert de bal door een tackle van achteren. Elcox passt de bal met de wreef. Tilling is nu in balbezit. Tilling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Dolls - Unruffled Marauders 1:1

56e minuut.
Huish geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blair met de inworp. Liles geeft een lange en hoge pass. Daar is Huish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivins neemt de hoekschop. Griffin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Elcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Hullin is nu in balbezit. Elcox verovert de bal door een tackle van achteren. Tilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Greening niet meer kan verder spelen. Partridge komt het veld opgelopen. Blair met de inworp. Liles is nu in balbezit. Liles geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Elcox onderschept slim de pass. Elcox geeft een hoge lob. Cowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilling onderschept slim de pass. Tilling schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Dolls 51%, Unruffled Marauders 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Dolls - Unruffled Marauders 1:1