Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skillful Athletic Mucky Druids
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Evins onderschept slim de pass. Evins geeft een lange en hoge pass. Dole is nu in balbezit. Middleton rent richting de bal. Middleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skillful Athletic - Mucky Druids 0:1

7e minuut.
Wildes verovert de bal door een tackle van achteren. Wildes met een sublieme pass. Daar is Middleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Middleton schiet op doel. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skillful Athletic - Mucky Druids 0:2

20e minuut.
Hough probeert de bal aan de voet te houden. Bodin rent richting de bal. Bodin passt de bal in één keer door. Walsh rent richting de bal. Walsh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jane bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh is nu in balbezit. Walsh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

29e minuut.
Daar is Wildes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbot rent richting de bal. Wildes verovert de bal door een tackle van achteren. Wildes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skillful Athletic - Mucky Druids 0:3

32e minuut.
Rogers onderschept slim de pass. Rogers probeert naar een medespeler te passen. Middleton is nu in balbezit. Middleton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jane verovert de bal door een tackle van achteren. Evins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jane verovert de bal door een tackle van achteren. Jane schiet op doel. Walsh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Armett kopt de bal weg. Evins heeft problemen om de bal te vangen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel. Armett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curtis is nu in balbezit. Curtis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gibson de bal. Abbot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skillful Athletic 40%, Mucky Druids 60%.
Skillful Athletic - Mucky Druids 0:3

48e minuut.
Gabbidon trapt de bal weg. Hyden kopt de bal weg. Long heeft problemen om de bal te vangen. Walsh rent richting de bal. Walsh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hough probeert naar een medespeler te passen. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole maakt een afschuwelijke overtreding. Dole krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skillful Athletic 47%, Mucky Druids 53%.
Skillful Athletic - Mucky Druids 0:3