Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wacky Gang Astonishing City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Blacker is nu in balbezit. Blacker passt de bal met de wreef. Bagnall is nu in balbezit. Bagnall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Astonishing City 0:1

8e minuut.
De Vuglt rent richting de bal. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. hanford bereikt de bal nog maar net als eerste. hanford draait met de bal, schiet en ... Roberts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. hanford springt en kopt de bal. Keaveney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
hanford draait met de bal, schiet en ... Taroni met een sublieme pass. Daar is De Vuglt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. hanford rent richting de bal. hanford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wacky Gang - Astonishing City 1:1

16e minuut.
Blacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt is nu in balbezit. Hunt speelt de bal door. hanford rent richting de bal. hanford draait met de bal, schiet en ... Keaveney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Astonishing City 2:1

18e minuut.
Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Gilligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye onderschept slim de pass. Toye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Last onderschept slim de pass. Last probeert naar een medespeler te passen. hanford rent richting de bal. hanford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Gang 44%, Astonishing City 56%.
Wacky Gang - Astonishing City 2:1

53e minuut.
Daar is Toye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parry rent richting de bal. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wacky Gang - Astonishing City 2:2

57e minuut.
hanford is nu in balbezit. hanford geeft de bal voor. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Taroni is nu in balbezit. Taroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cooper probeert de bal aan de voet te houden. Bagnall rent richting de bal. Bagnall passt de bal zonder na te denken. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ... Grove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Astonishing City 2:3

65e minuut.
Daar is Taroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaac bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaac geeft de bal voor. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Keaveney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Spencer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gilligan de bal onder controle te krijgen. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Astonishing City 2:4

84e minuut.
Gilligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilligan passt de bal met de wreef. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel. Grove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky Gang - Astonishing City 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky Gang 50%, Astonishing City 50%.
Wacky Gang - Astonishing City 2:5