Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Birds Idiotic Hippopotamuses
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Metcalf geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanderson is nu in balbezit. Sanderson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Metcalf heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal met de wreef. Pearse is nu in balbezit. Pearse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Metcalf verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalf passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ackrill met de inworp. Galindo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pearse is nu in balbezit. Pearse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Birds - Idiotic Hippopotamuses 0:1

23e minuut.
Chappell met een sublieme pass. Sanderson probeert de bal met de borst te controleren. Sanderson passt de bal met de wreef. Pearse rent richting de bal. Pearse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Storey geeft een hoge lob. Jarman kopt de bal weg. Bellamy is nu in balbezit. Bellamy schiet op doel. Ridgway probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lindon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Storey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarman schiet op doel. Van Den Hauwe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brock heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brock met een snelle inworp. Sanderson rent richting de bal. Sanderson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Birds 50%, Idiotic Hippopotamuses 50%.
Cowardly Birds - Idiotic Hippopotamuses 0:1

47e minuut.
Morrice trapt de bal weg. Fry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chappell de bal. Sanderson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanderson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sanderson is nu in balbezit. Sanderson passt de bal in één keer door. Pearse is nu in balbezit. Pearse schiet op doel. Na een snelle pass probeert Busby de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Galindo met een sublieme pass. Pearse is nu in balbezit. Pearse schiet op doel. Busby probeert de bal aan de voet te houden. Morrice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Birds - Idiotic Hippopotamuses 0:2

66e minuut.
Wigg is nu in balbezit. Pearse onderschept slim de pass. Pearse probeert naar een medespeler te passen. Sanderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanderson haalt uit met een fantastische trap. Morrice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Chappell de bal. Sanderson rent richting de bal. Sanderson probeert naar een medespeler te passen. Brock rent richting de bal. Brock geeft een lange en hoge pass. Morrice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Birds - Idiotic Hippopotamuses 0:3

85e minuut.
Busby probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brock zal de hoekschop nemen. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Morrice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Jarman de bal. Fry speelt de bal door. Lindon is nu in balbezit. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Birds 61%, Idiotic Hippopotamuses 39%.
Cowardly Birds - Idiotic Hippopotamuses 0:3