Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical XI Immoral Suns
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Reynolds probeert de bal aan de voet te houden. Goss is nu in balbezit. Goss passt de bal in één keer door. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Lawlor onderschept slim de pass. Lawlor geeft de bal voor. Daar is Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical XI - Immoral Suns 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 58%, Immoral Suns 42%.
Magical XI - Immoral Suns 1:0

50e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Llandaff probeert naar een medespeler te passen. Farmer speelt de bal door. Crates bereikt de bal nog maar net als eerste. Crates schiet op doel. Rickard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis met de inworp. Van Den Hauwe is nu in balbezit. Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Goss geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical XI 47%, Immoral Suns 53%.
Magical XI - Immoral Suns 1:0