Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Birds Immoral Suns
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Metcalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalf geeft een hoge lob. Cotton probeert de bal aan de voet te houden. Bellamy is nu in balbezit. Bellamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Birds - Immoral Suns 1:0

11e minuut.
Morrice met een harde bal richting middenveld. Jarman kopt de bal weg. Dole kan de bal niet met de borst controleren. Bellamy rent richting de bal. Bellamy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rosser met een sublieme pass. Holloway rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breslin. Breslin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotton onderschept slim de pass. Cotton passt de bal met de wreef. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cowardly Birds - Immoral Suns 1:1

23e minuut.
Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Phelps rent richting de bal. Met opzet legt Bellamy zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bellamy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bellamy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Busby controleert de bal met de borst. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Busby ... Strafschop! Farmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farmer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dole geeft een lange en hoge pass. Inworp. Holloway met een snelle inworp. Jarman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarman schiet op doel. Mounty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Birds 54%, Immoral Suns 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cowardly Birds - Immoral Suns 1:1

60e minuut.
Phelps kopt de bal weg. Daar is Busby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotton is nu in balbezit. Cotton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Birds - Immoral Suns 1:2

61e minuut.
Jarman speelt de bal door. Chappell heeft problemen om de bal te vangen. Cotton onderschept slim de pass. Cotton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wigg passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breslin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crates bereikt de bal nog maar net als eerste. Crates geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Birds 62%, Immoral Suns 38%.
Cowardly Birds - Immoral Suns 1:2