Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skillful Athletic Cowardly Birds
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Jane is nu in balbezit. Jane passt de bal met de wreef. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yarnold kan de bal niet met de borst controleren. Yarnold geeft een lange en hoge pass. Walsh is nu in balbezit. Jane rent richting de bal. Jane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morrice trapt de bal weg van het doel. Duggan kopt de bal weg. Bellamy kan de bal niet met de borst controleren. Bellamy haalt uit met een fantastische trap. Crowther probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Clyde verovert de bal door een tackle van achteren. Clyde geeft een lange en hoge pass. Daar is Duggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abbot is nu in balbezit. Duggan verovert de bal door een tackle van achteren. Duggan speelt de bal door. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skillful Athletic 44%, Cowardly Birds 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skillful Athletic - Cowardly Birds 0:0

65e minuut.
Duggan speelt de bal door. Clyde rent richting de bal. Clyde speelt de bal door. Walsh rent richting de bal. Walsh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jane speelt de bal door. Walsh is nu in balbezit. Rosser rent richting de bal. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap. Morrice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rosser met een sublieme pass. Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigg met een sublieme pass. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy schiet op doel. Crowther verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skillful Athletic 38%, Cowardly Birds 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skillful Athletic - Cowardly Birds 0:0