Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Druids Foggy Dogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Elles passt de bal met de wreef. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Foggy Dogs 1:0

6e minuut.
Wyatt is nu in balbezit. Freestone onderschept slim de pass. Freestone probeert naar een medespeler te passen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Foggy Dogs 2:0

15e minuut.
Elles is nu in balbezit. Cooke is nu in balbezit. Met opzet legt Loveland zijn tegenspeler op de grond. Loveland krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Boulton passt de bal in één keer door. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rowlands zijn tegenspeler op de grond. Curtis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boulton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Loveland kopt de bal weg. Hanmer heeft problemen om de bal te vangen. Mumford rent richting de bal. Mumford draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hanmer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Morgan de bal. Boulton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mumford. Boulton roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boulton kan niet meer verder spelen. Lloyd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 52%, Foggy Dogs 48%.
Cool Druids - Foggy Dogs 2:0

47e minuut.
Loveland is nu in balbezit. Loveland geeft een hoge lob. Daar is Hanmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumford is nu in balbezit. Mumford haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Aizewood probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Freestone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bindon heeft problemen om de bal te vangen. Bindon geeft een lange en hoge pass. Morgan probeert de bal aan de voet te houden. Hale rent richting de bal. Hale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Foggy Dogs 2:1

78e minuut.
Hale is nu in balbezit. Cooke is nu in balbezit. Cooke passt de bal zonder na te denken. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bellamy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cooke de bal. Cooke geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Mumford rent richting de bal. Hanmer rent richting de bal. Mumford onderschept slim de pass. Mumford schiet op doel. Smallwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 55%, Foggy Dogs 45%.
Cool Druids - Foggy Dogs 2:1