Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Dogs Angry Hornets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Carree geeft een hoge lob. Marshall rent richting de bal. Proctor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marshall kan niet meer verder spelen. Moore komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Yarworth verovert de bal door een tackle van achteren. Griffith onderschept slim de pass. Griffith passt de bal in één keer door. Moore rent richting de bal. Moore schiet op doel. Roden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Simmons probeert naar een medespeler te passen. Yarworth rent richting de bal. George is nu in balbezit. George haalt uit met een fantastische trap. Tidswell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gane is nu in balbezit. Gane geeft een lange en hoge pass. Bowley rent richting de bal. Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crump trapt de bal weg. Griffith kopt de bal weg. Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap. Simmons heeft problemen om de bal te vangen. Tadaldi is nu in balbezit. Tadaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wynne met een snelle inworp. Daar is Griffith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffith geeft de bal voor. Tadaldi is nu in balbezit. Tadaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Carree geeft een hoge lob. Inworp. Gane met een snelle inworp. Dowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Dogs 62%, Angry Hornets 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Dogs - Angry Hornets 0:0

47e minuut.
Daar is Gorman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarworth is nu in balbezit. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George geeft een lange en hoge pass. Gane geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Greening geeft een hoge lob. Dowell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dowell speelt de bal door. Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
George onderschept slim de pass. George passt de bal zonder na te denken. Crump rent richting de bal. Tadaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Tadaldi draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Crump geeft de bal voor. Downes rent richting de bal. Wynne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wynne krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Yarworth de bal. Griffith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yarworth. Yarworth krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gorman met een snelle inworp. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden onderschept slim de pass. Roden passt de bal zonder na te denken. Proctor is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Dogs 49%, Angry Hornets 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Dogs - Angry Hornets 0:0