Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intrepid Tigers Tiny Stripes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Nevill kopt de bal weg. Nevill met een sublieme pass. Monitor heeft problemen om de bal te vangen. Monitor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 0:1

9e minuut.
Hart speelt de bal door. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly onderschept slim de pass. Connelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 1:1

13e minuut.
Hart geeft de bal voor. Klungelig pakt Appleton de bal. Connelly is nu in balbezit. Connelly haalt uit met een fantastische trap. Gosling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 2:1

26e minuut.
Connelly onderschept slim de pass. Connelly met een sublieme pass. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie haalt uit met een fantastische trap. Appleton probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 35%, Tiny Stripes 65%.
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 2:1

53e minuut.
Nevill is nu in balbezit. Hart onderschept slim de pass. Hart speelt de bal door. Blackie is nu in balbezit. Blackie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rutherford geeft een hoge lob. Monitor rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Nevill verovert de bal door een tackle van achteren. Nevill schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Holbrook met een sublieme pass. Monitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 2:2

69e minuut.
Golding met een harde bal richting middenveld. Connelly kopt de bal weg. Appleton probeert de bal aan de voet te houden. Blackie is nu in balbezit. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Hart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hart geeft de bal voor. Daar is Appleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Rutherford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parrish met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Appleton de bal. Gosling bokst de bal weg. Blackie rent richting de bal. Blackie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 3:2

82e minuut.
Walters heeft problemen om de bal te vangen. Nevill speelt de bal door. Hart rent richting de bal. Monitor is nu in balbezit. Monitor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 3:3

84e minuut.
Daar is Holbrook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrish rent richting de bal. Parrish passt de bal zonder na te denken. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 47%, Tiny Stripes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intrepid Tigers - Tiny Stripes 3:3