Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talented Gentlemen Outlandish Borough
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Legg geeft de bal voor. Chatto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yarworth. Yarworth krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rogerson schiet op doel. Tomkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Llandaff de bal. Rogerson is nu in balbezit. Rogerson schiet op doel. Barber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt maakt een afschuwelijke overtreding. Hunt krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chatto is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talented Gentlemen - Outlandish Borough 0:1

32e minuut.
Chatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall passt de bal met de wreef. Pearse rent richting de bal. Pearse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talented Gentlemen 51%, Outlandish Borough 49%.
Talented Gentlemen - Outlandish Borough 0:1

49e minuut.
Humble geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merrick met de inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Scantlebury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Yarworth rent richting de bal. Humble verovert de bal door een tackle van achteren. Humble passt de bal met de wreef. Hunt rent richting de bal. Hunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Culum passt de bal met de wreef. Daar is Chatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatto geeft de bal voor. Hunt rent richting de bal. Hunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talented Gentlemen - Outlandish Borough 1:1

70e minuut.
Daar is Yarworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarworth verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aston geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Legg met de inworp. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talented Gentlemen - Outlandish Borough 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talented Gentlemen 54%, Outlandish Borough 46%.
Talented Gentlemen - Outlandish Borough 1:2