Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Druids Angry Hornets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Inworp. Gorman met de inworp. George probeert naar een medespeler te passen. Tadaldi rent richting de bal. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap. Grey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Angry Hornets 0:1

13e minuut.
Inworp. Keegan met de inworp. Elles met een sublieme pass. Daar is Mumford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Greening geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keegan met de inworp. Klungelig pakt Morgan de bal. Morgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Loveland begaat een overtreding. Bowley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. George zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tadaldi probeert de bal met de borst te controleren. Tadaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Angry Hornets 0:2

35e minuut.
Griffith rent richting de bal. Griffith met een sublieme pass. Dowell probeert naar een medespeler te passen. Tadaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadaldi schiet op doel. Grey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wynne rent richting de bal. Griffith is nu in balbezit. Keegan rent richting de bal. Griffith onderschept slim de pass. Griffith geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Tadaldi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Angry Hornets 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 42%, Angry Hornets 58%.
Cool Druids - Angry Hornets 0:3

54e minuut.
Tadaldi onderschept slim de pass. Farrell is nu in balbezit. Tadaldi onderschept slim de pass. Tadaldi schiet op doel. Grey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Druids - Angry Hornets 0:4

63e minuut.
Proctor geeft een hoge lob. Tadaldi rent richting de bal. Farrell rent richting de bal. Tadaldi onderschept slim de pass. Tadaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Bowley probeert naar een medespeler te passen. Dowell rent richting de bal. Loveland verovert de bal door een tackle van achteren. Tadaldi rent richting de bal. Tadaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Druids 67%, Angry Hornets 33%.
Cool Druids - Angry Hornets 0:4