Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intrepid Tigers Outlandish Borough
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Inworp. Parrish met de inworp. Yarworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly verovert de bal door een tackle van achteren. Connelly geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pearse is nu in balbezit. Webster onderschept slim de pass. Webster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bellamy de bal. Bellamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parrish met een snelle inworp. Connelly is nu in balbezit. Connelly schiet op doel. Crumpton is nu in balbezit. Crumpton geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Waugh met een harde bal richting middenveld. Bellamy kopt de bal weg. Daar is Yarworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackie is nu in balbezit. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 46%, Outlandish Borough 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intrepid Tigers - Outlandish Borough 0:0

71e minuut.
Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Legg verovert de bal door een tackle van achteren. Legg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blackie de bal. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Luckwell passt de bal zonder na te denken. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish geeft een hoge lob. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barber probeert naar een medespeler te passen. Crumpton is nu in balbezit. Llandaff begaat een overtreding. Llandaff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 47%, Outlandish Borough 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intrepid Tigers - Outlandish Borough 0:0