Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiny Stripes Talented Gentlemen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Culum is nu in balbezit. Nevill verovert de bal door een tackle van achteren. Smart probeert naar een medespeler te passen. Monitor rent richting de bal. Monitor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiny Stripes - Talented Gentlemen 1:0

19e minuut.
Tomkins speelt de bal door. Chatto is nu in balbezit. Chatto passt de bal met de wreef. Hunt rent richting de bal. Hunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gosling trapt de bal weg. Daar is Nevill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatto probeert naar een medespeler te passen. Monitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Monitor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Chatto de bal. Nevill rent richting de bal. Nevill passt de bal in één keer door. Monitor rent richting de bal. Monitor haalt uit met een fantastische trap. Scantlebury bokst de bal weg.

34e minuut.
Elmes is nu in balbezit. Elmes probeert naar een medespeler te passen. Hunt rent richting de bal. Hunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiny Stripes - Talented Gentlemen 1:1

35e minuut.
Nevill is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elmes. Nevill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Monitor de bal. Monitor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiny Stripes - Talented Gentlemen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiny Stripes 39%, Talented Gentlemen 61%.
Tiny Stripes - Talented Gentlemen 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Hunt de bal. Nevill met een sublieme pass. Humble rent richting de bal. Holbrook onderschept slim de pass. Holbrook geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chatto geeft een hoge lob. Dawkins is nu in balbezit. Rutherford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutherford krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Culum verovert de bal door een tackle van achteren. Culum met een sublieme pass. Klungelig pakt Keegan de bal. Elmes rent richting de bal. Elmes schiet op doel. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nevill de bal. Monitor rent richting de bal. Monitor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gregson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomkins met een snelle inworp. Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiny Stripes 54%, Talented Gentlemen 46%.
Tiny Stripes - Talented Gentlemen 2:1