Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Island Excellent Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tinny heeft problemen om de bal te vangen. Scantlebury is nu in balbezit. Tinny onderschept slim de pass. Tinny draait met de bal, schiet en ... Cox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Island - Excellent Hammers 1:0

9e minuut.
Heath speelt de bal door. Radford is nu in balbezit. Radford probeert naar een medespeler te passen. Tinny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Island - Excellent Hammers 2:0

13e minuut.
Scantlebury passt de bal zonder na te denken. Drewitt heeft problemen om de bal te vangen. Tinny rent richting de bal. Tinny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Court de bal onder controle te krijgen. Cox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cockings onderschept slim de pass. Cockings passt de bal met de wreef. Haworth heeft problemen om de bal te vangen. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Radford probeert naar een medespeler te passen. Tinny is nu in balbezit. Gibbs rent richting de bal. Tinny onderschept slim de pass. Tinny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Island - Excellent Hammers 3:0

33e minuut.
Tinny passt de bal in één keer door. Radford is nu in balbezit. Tinny is nu in balbezit. Tinny schiet op doel. Gibbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cockings speelt de bal door. Baber rent richting de bal. Baber passt de bal zonder na te denken. Cockings is nu in balbezit. Cockings draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tinny passt de bal met de wreef. Hurley rent richting de bal. Dyke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hurley raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Radford neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Island - Excellent Hammers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Island 30%, Excellent Hammers 70%.
Indifferent Island - Excellent Hammers 4:0

58e minuut.
Hurley rent richting de bal. Hurley passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gibbs de bal onder controle te krijgen. Tinny rent richting de bal. Tinny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Heath rent richting de bal. Heath met een sublieme pass. Tinny rent richting de bal. Radford is nu in balbezit. Radford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smith geeft een hoge lob. Hough kopt de bal weg. Haworth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Radford onderschept slim de pass. Radford passt de bal in één keer door. Tinny rent richting de bal. Tinny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Island - Excellent Hammers 5:0

87e minuut.
Hough passt de bal in één keer door. Yarnold rent richting de bal. Newman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Newman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Island 41%, Excellent Hammers 59%.
Indifferent Island - Excellent Hammers 5:0