Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Park Saints Unspeakable Hippopotamuses
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Moses is nu in balbezit. Moses met een sublieme pass. Penncock rent richting de bal. Warburton bereikt de bal nog maar net als eerste. Warburton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Saints - Unspeakable Hippopotamuses 0:1

10e minuut.
Misbah passt de bal in één keer door. Fisher-Cooke rent richting de bal. Fisher-Cooke speelt de bal door. Parfitt rent richting de bal. Parfitt draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rowbotham is nu in balbezit. Rowbotham geeft de bal voor. Wilkinson kopt de bal weg. Daar is Parfitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parfitt schiet op doel. Bunn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jeremy verovert de bal door een tackle van achteren. Parfitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfitt passt de bal zonder na te denken. Vaughan is nu in balbezit. Vaughan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Saints 42%, Unspeakable Hippopotamuses 58%.
Park Saints - Unspeakable Hippopotamuses 0:1

53e minuut.
Daar is Roden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blakley bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakley passt de bal met de wreef. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gwyther onderschept slim de pass. Gwyther geeft een hoge lob. Misbah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warburton is nu in balbezit. Warburton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Saints 48%, Unspeakable Hippopotamuses 52%.
Park Saints - Unspeakable Hippopotamuses 0:1