Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Large Cats Unspeakable Hippopotamuses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bodin probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warburton. Warburton krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Crates rent richting de bal. Crates passt de bal in één keer door. Daar is Bodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tompkins de bal onder controle te krijgen. Bunn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Warburton met een sublieme pass. Browning bereikt de bal nog maar net als eerste. Browning haalt uit met een fantastische trap. Birt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Blunt onderschept slim de pass. Paal!

21e minuut.
Rowbotham speelt de bal door. Daniels rent richting de bal. Pugh is nu in balbezit. Daniels verovert de bal door een tackle van achteren. Daniels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Crates is nu in balbezit. Crates passt de bal met de wreef. Daar is Pugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Large Cats - Unspeakable Hippopotamuses 1:0

29e minuut.
Proctor verovert de bal door een tackle van achteren. Proctor passt de bal in één keer door. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Large Cats - Unspeakable Hippopotamuses 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Large Cats 38%, Unspeakable Hippopotamuses 62%.
Large Cats - Unspeakable Hippopotamuses 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Large Cats 56%, Unspeakable Hippopotamuses 44%.
Large Cats - Unspeakable Hippopotamuses 2:0