Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrid Cats Ferocious Hotspur
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennessey met de inworp. Crocker is nu in balbezit. Crocker geeft een hoge lob. Jones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jones probeert naar een medespeler te passen. Foight bereikt de bal nog maar net als eerste. Foight met een sublieme pass. Evins is nu in balbezit. Evins geeft de bal voor. Wilks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Corbett probeert naar een medespeler te passen. Jeremy is nu in balbezit. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy onderschept slim de pass. Jeremy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Crocker passt de bal zonder na te denken. Dickeson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hubball, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubball schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Ferocious Hotspur 0:1

30e minuut.
Jeremy rent richting de bal. Dickeson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickeson speelt de bal door. Hubball bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Jones speelt de bal door. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy draait met de bal, schiet en ... Wilks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrid Cats - Ferocious Hotspur 1:1

45e minuut.
Bowen probeert naar een medespeler te passen. Hubball is nu in balbezit. Walker begaat een overtreding. Walker krijgt een gele kaart. Hubball is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bowen met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Ferocious Hotspur 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 59%, Ferocious Hotspur 41%.
Horrid Cats - Ferocious Hotspur 1:2

52e minuut.
Bowen is nu in balbezit. Foight is nu in balbezit. Foight probeert naar een medespeler te passen. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bowen met een sublieme pass. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickeson speelt de bal door. Crocker is nu in balbezit. Crocker haalt uit met een fantastische trap. Knott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dickeson is nu in balbezit. Dickeson geeft een lange en hoge pass. Isaacson probeert de bal met de borst te controleren. Hubball bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball draait met de bal, schiet en ... Knott bokst de bal weg.

63e minuut.
Caffell kopt de bal weg. Foight bereikt de bal nog maar net als eerste. Foight probeert naar een medespeler te passen. Corbett is nu in balbezit. Corbett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Griffiths met de inworp. Dickeson probeert naar een medespeler te passen. Crocker rent richting de bal. Hubball rent richting de bal. Hubball haalt uit met een fantastische trap. Knott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Corbett bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbett met een sublieme pass. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Inworp. Griffiths zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hennessey de bal. Hennessey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Knott trapt de bal weg van het doel. Corbett kopt de bal weg. Crocker rent richting de bal. Crocker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 46%, Ferocious Hotspur 54%.
Horrid Cats - Ferocious Hotspur 1:2