Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exciting Badgers Unspeakable Hippopotamuses
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jeremy onderschept slim de pass. Warburton bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Warburton verovert de bal door een tackle van achteren. Warburton schiet op doel. Pike bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 0:1

16e minuut.
Tomlinson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roden de bal. Dorrian speelt de bal door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tompkins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewis met de inworp. Crocker is nu in balbezit. Crocker schiet op doel. Bunn bokst de bal weg. Holmes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 1:1

43e minuut.
Warburton kopt de bal weg. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crates begaat een overtreding. Crates krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 45%, Unspeakable Hippopotamuses 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 1:1

51e minuut.
Crates geeft een hoge lob. Inworp. Maxwell met de inworp. Dorrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrian geeft een lange en hoge pass. Bunn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 2:1

65e minuut.
Crocker is nu in balbezit. Pugh onderschept slim de pass. Tomlinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crocker bereikt de bal nog maar net als eerste. Crocker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Warburton onderschept slim de pass. Maxwell met een sublieme pass. Klungelig pakt Holmes de bal. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 3:1

89e minuut.
Rowbotham geeft de bal voor. Klungelig pakt Cullis de bal. Cullis probeert naar een medespeler te passen. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 47%, Unspeakable Hippopotamuses 53%.
Exciting Badgers - Unspeakable Hippopotamuses 3:1