Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Hoops Park Saints
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Wicks passt de bal met de wreef. Parfitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfitt passt de bal in één keer door. Vaughan is nu in balbezit. Vaughan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Parfitt passt de bal in één keer door. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Symes geeft een hoge lob. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fisher-Cooke met een snelle inworp. Daar is Parfitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicks is nu in balbezit. Parfitt verovert de bal door een tackle van achteren. Parfitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vaughan is nu in balbezit. Frederickson is nu in balbezit. Brew is nu in balbezit. Vaughan verovert de bal door een tackle van achteren. Vaughan draait met de bal, schiet en ... Hurst bokst de bal weg.

43e minuut.
Penncock met een sublieme pass. Parfitt is nu in balbezit. Parfitt speelt de bal door. Vaughan is nu in balbezit. Vaughan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Park Saints 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 72%, Park Saints 28%.
Dark Hoops - Park Saints 0:1

70e minuut.
Parfitt verovert de bal door een tackle van achteren. Parfitt passt de bal zonder na te denken. Vaughan is nu in balbezit. Vaughan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Park Saints 0:2

79e minuut.
Hurst trapt de bal weg. Misbah is nu in balbezit. Misbah probeert naar een medespeler te passen. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan schiet op doel. Hurst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 53%, Park Saints 47%.
Dark Hoops - Park Saints 0:2