Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upbeat Beavers Rabid Flyers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Perkins heeft problemen om de bal te vangen. Scully is nu in balbezit. Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Scully verovert de bal door een tackle van achteren. Scully geeft een hoge lob. McGowan bokst de bal weg. Mash rent richting de bal. Mash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Upbeat Beavers - Rabid Flyers 0:1

19e minuut.
Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Jennings passt de bal met de wreef. Crosby rent richting de bal. Crosby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scully met een sublieme pass. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash is nu in balbezit. Mash draait met de bal, schiet en ... McGowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Upbeat Beavers - Rabid Flyers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upbeat Beavers 46%, Rabid Flyers 54%.
Upbeat Beavers - Rabid Flyers 0:2

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Perkins de bal onder controle te krijgen. Steed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash onderschept slim de pass. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mosley trapt de bal weg van het doel. Addis kopt de bal weg. Daar is Perkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mash bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Goode met een harde bal richting middenveld. Leonard is nu in balbezit. Blackmore verovert de bal door een tackle van achteren. Blackmore geeft een lange en hoge pass. Goode probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Giggs rent richting de bal. Giggs geeft een lange en hoge pass. Daar is Scully, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jennings rent richting de bal. Jennings draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upbeat Beavers 55%, Rabid Flyers 45%.
Upbeat Beavers - Rabid Flyers 0:2