Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Wasps Daft Wood
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Edmunds is nu in balbezit. Lindon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexander. Lindon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Alexander geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blewett de bal. Harry rent richting de bal. Blewett verovert de bal door een tackle van achteren. Blewett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wasps 63%, Daft Wood 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Wasps - Daft Wood 0:0

62e minuut.
Reece rent richting de bal. Reece passt de bal zonder na te denken. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Blewett rent richting de bal. Blewett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arnold is nu in balbezit. Lindon verovert de bal door een tackle van achteren. Warburton met een sublieme pass. Blewett bereikt de bal nog maar net als eerste. Blewett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Summers geeft de bal voor. Edmunds geeft de bal voor. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kenworthy onderschept slim de pass. Kenworthy met een sublieme pass. Arnold rent richting de bal. Isaac is nu in balbezit. Isaac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wasps 51%, Daft Wood 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Wasps - Daft Wood 0:0