Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stately Athletic Smooth Swifts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slatter rent richting de bal. McCarthy verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stately Athletic - Smooth Swifts 1:0

32e minuut.
Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Slatter verovert de bal door een tackle van achteren. Slatter probeert naar een medespeler te passen. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Slatter kopt de bal weg. Daar is Overton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie rent richting de bal. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stately Athletic 52%, Smooth Swifts 48%.
Stately Athletic - Smooth Swifts 1:0

48e minuut.
Blakemore heeft problemen om de bal te vangen. Albert is nu in balbezit. Blakemore onderschept slim de pass. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge draait met de bal, schiet en ... Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston verovert de bal door een tackle van achteren. Slatter speelt de bal door. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge draait met de bal, schiet en ... Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rush geeft een hoge lob. Cope rent richting de bal. Cope passt de bal in één keer door. Blackie rent richting de bal. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Albert speelt de bal door. Watherston bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston met een sublieme pass. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stately Athletic - Smooth Swifts 2:0

87e minuut.
Cotton geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Overton de bal onder controle te krijgen. Overton probeert naar een medespeler te passen. Aldridge heeft problemen om de bal te vangen. Aldridge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stately Athletic 33%, Smooth Swifts 67%.
Stately Athletic - Smooth Swifts 2:0