Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Tigers Wacky FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Norris is nu in balbezit. Norris speelt de bal door. Gornall is nu in balbezit. Hamill rent richting de bal. Hamill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett rent richting de bal. Norris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Norris krijgt een gele kaart. Barrett raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft de bal voor. Biggleston springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Pittaway met een sublieme pass. Baker probeert de bal aan de voet te houden. Gornall is nu in balbezit. Klungelig pakt Gornall de bal. Gornall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Tigers - Wacky FC 1:0

43e minuut.
Howell speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. Arnold begaat een overtreding. Arnold krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Tigers 40%, Wacky FC 60%.
Indifferent Tigers - Wacky FC 1:0

46e minuut.
Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamill bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goodwin. Goodwin krijgt een gele kaart. Hamill raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hamill kan niet meer verder spelen. Tippins komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Norris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dowding is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biggleston. Dowding wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dowding kan niet meer verder spelen. Carter komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Thornley is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen geeft de bal voor. Goodwin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gibson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Baker onderschept slim de pass. Baker speelt de bal door. Klungelig pakt Mutton de bal. Tippins rent richting de bal. Tippins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pittaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaway geeft een hoge lob. Tippins probeert de bal aan de voet te houden. Gornall rent richting de bal. Gornall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Owen passt de bal met de wreef. Norris is nu in balbezit. Norris passt de bal in één keer door. Tippins is nu in balbezit. Tippins schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Tigers 42%, Wacky FC 58%.
Indifferent Tigers - Wacky FC 1:0