Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Swifts Thrilling Crowns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bowley heeft problemen om de bal te vangen. Bowley geeft een lange en hoge pass. Blakemore bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cody rent richting de bal. Inworp. Cody met de inworp. Holbrook is nu in balbezit. Holbrook schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Talbot probeert de bal met de borst te controleren. McIlvogue rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stroud. Stroud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Swifts 52%, Thrilling Crowns 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smooth Swifts - Thrilling Crowns 0:0

49e minuut.
Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud rent richting de bal. Blackie rent richting de bal. Blackie draait met de bal, schiet en ... Fleming bokst de bal weg. Klungelig pakt Norris de bal. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Thrilling Crowns 1:0

54e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Henderson passt de bal in één keer door. Stroud rent richting de bal. Stroud haalt uit met een fantastische trap. Fleming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Thrilling Crowns 2:0

84e minuut.
Holbrook verovert de bal door een tackle van achteren. Holbrook met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Webster met een sublieme pass. Blackie kopt de bal weg. Stroud is nu in balbezit. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Blakemore is nu in balbezit. Castle verovert de bal door een tackle van achteren. Castle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Swifts - Thrilling Crowns 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Swifts 43%, Thrilling Crowns 57%.
Smooth Swifts - Thrilling Crowns 2:1