Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Tigers Daft Wood
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pittaway kopt de bal weg. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell speelt de bal door. Gornall rent richting de bal. Gornall schiet op doel. Lockley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold geeft de bal voor. Wynne heeft problemen om de bal te vangen. Isaac bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kenworthy rent richting de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell probeert naar een medespeler te passen. Gornall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal zonder na te denken. Frederickson rent richting de bal. Frederickson schiet op doel. Daar is Harry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lockley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Tigers 56%, Daft Wood 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indifferent Tigers - Daft Wood 0:0

59e minuut.
Klungelig pakt Alexander de bal. Isaac is nu in balbezit. Pillinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isaac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isaac neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Tigers - Daft Wood 0:1

63e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell probeert naar een medespeler te passen. Frederickson rent richting de bal. Gornall is nu in balbezit. Gornall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indifferent Tigers - Daft Wood 1:1

65e minuut.
Frederickson speelt de bal door. Norris is nu in balbezit. Edwards maakt een afschuwelijke overtreding. Edwards is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Gwatkin heeft problemen om de bal te vangen. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold probeert naar een medespeler te passen. Arnold rent richting de bal. Arnold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Tigers - Daft Wood 1:2

80e minuut.
Summers geeft de bal voor. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynne rent richting de bal. Isaac rent richting de bal. Isaac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Tigers 53%, Daft Wood 47%.
Indifferent Tigers - Daft Wood 1:2