Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrilling Crowns Upbeat Beavers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Drinkwater rent richting de bal. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Holbrook rent richting de bal. Holbrook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - Upbeat Beavers 1:0

6e minuut.
Holbrook verovert de bal door een tackle van achteren. Holbrook passt de bal met de wreef. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel. Mosley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Perkins is nu in balbezit. Holbrook onderschept slim de pass. Holbrook probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Norris rent richting de bal. Giggs is nu in balbezit. Norris begaat een overtreding. Norris krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Perkins met een sublieme pass. Mosley is nu in balbezit. Mosley passt de bal zonder na te denken. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hancock passt de bal in één keer door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drinkwater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drinkwater krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Jennings is nu in balbezit. Jennings haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 45%, Upbeat Beavers 55%.
Thrilling Crowns - Upbeat Beavers 1:0

49e minuut.
Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris geeft een hoge lob. Haworth is nu in balbezit. Castle onderschept slim de pass. Castle draait met de bal, schiet en ... McGowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bowley rent richting de bal. Bowley passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Jennings draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Griffith legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henderson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Henderson neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thrilling Crowns - Upbeat Beavers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 50%, Upbeat Beavers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thrilling Crowns - Upbeat Beavers 1:1