Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jake & Tinah Celtic Harriers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Walley met de inworp. Wood rent richting de bal. Wood met een sublieme pass. Swanwick rent richting de bal. Swanwick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hurst met de inworp. Wells is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wood. Wood krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wharthon is nu in balbezit. Wharthon passt de bal zonder na te denken. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Celtic Harriers 1:0

14e minuut.
Hesketh met een sublieme pass. Gardner kopt de bal weg. Klungelig pakt Wells de bal. Wells draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:0

32e minuut.
Gardner geeft een lange en hoge pass. Walley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Graham de bal. Wood rent richting de bal. Wood draait met de bal, schiet en ... Rigden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bowen geeft een lange en hoge pass. Wells rent richting de bal. Hopkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hopkins krijgt een gele kaart. Wells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gardner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marlow heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 44%, Celtic Harriers 56%.
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:0

47e minuut.
Wood rent richting de bal. Swanwick is nu in balbezit. Wood rent richting de bal. Swanwick is nu in balbezit. Swanwick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:1

54e minuut.
Ackrill rent richting de bal. Ackrill geeft de bal voor. Swanwick is nu in balbezit. Wood is nu in balbezit. Wood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:2

77e minuut.
Hale rent richting de bal. Hale speelt de bal door. Daar is Bowen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swanwick rent richting de bal. Swanwick haalt uit met een fantastische trap. Rigden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 45%, Celtic Harriers 55%.
Jake & Tinah - Celtic Harriers 2:3